Waardenverkenning Philadelphia
1018
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1018,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Waardenverkenning Philadelphia

Over dit project

Philadelphia wil een verbeterslag maken in de huisvesting van haar cliënten in Haarlem. Een deel van de huisvesting is verouderd, van de huidige 11 locaties zijn 7 locaties aan vervanging toe. Er ligt een variant om te komen tot centralisatie van de huisvesting voor cliënten op één locatie.

 

De wensen van de cliënten, familie en medewerkers en de zorgvisie van Philadelphia zijn leidend in de besluitvorming. Om die wensen en waarden te verkennen heeft Philadelphia Onix gevraagd een onderzoek te doen waarin de woonwaarden van de bewoners, belangenbehartigers en de werkwaarden van medewerkers in beeld gebracht worden. Zo kunnen de vastgoedplannen getoetst worden en kan Philadelphia tot de realisatie van een waardevolle leefomgeving voor de bewoners komen.

 

Download hier het onderzoek Waardenverkenning Philadelphia

 

Categorie
Advies, Ontwerp