Woonhuis Harkstede - Berit Ann Roos
824
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-824,bridge-core-2.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1211

Woonhuis Harkstede

Over dit project

Dit zeer eigenzinnige huis te Harkstede is het resultaat van de specifieke wensen van de opdrachtgevers en het zeer krappe bouwbudget. Woning, carport en berging zijn in èèn volume ondergebracht welke is omgeven door een regenjas van transparante kunststof. Op de begane grond zijn de keuken slaapkamers en badkamer gesitueerd. De woonkamer en studeerkamer liggen op de 1e verdieping en kijken uit over een meertje aan de overzijde van de straat. Het gebouw is opgebouwd uit geprefabriceerde houten wanden met kanaalplaatvloer en dak. Achter de transparante gevelplaten is oranje vrachtwagen dekzeil gebruikt dit benadrukt  de gelaagdheid en transparantie van de “jas”.

Locatie

Harkstede, Gemeente Slochteren

Programma

Woonhuis

Deze ruimte is gemaakt samen met

Jan Arend Mulder (project architect), Berit Ann Roos

Opdrachtgever

Particulier

Categorie
Ontwerp